Posted on

Pirelli Diablo Rosso II – Népszerű gumiabroncs

Pirelli Diablo Rosso II gumiabroncs

A Pirelli Diablo Rosso II egy magas teljesítményű motorkerékpár abroncs, amelyet azoknak a motorosoknak terveztek, akik kiemelkedő teljesítményre és pontosságra vágynak. Ez az abroncs a Pirelli motorsportban szerzett széleskörű tapasztalatainak eredménye, és kiváló tapadást, kezelhetőséget és tartósságot kínál.

A Diablo Rosso II a forradalmi Bi-Compound technológiájával büszkélkedhet. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az abroncs közepén keményebb gumikeveréket használjanak a jobb tartósság érdekében egyenes szakaszokon, míg az oldalakon lágyabb keveréket a maximális tapadásért kanyarokban. Ezáltal a motoros kiváló tapadást élvezhet száraz és nedves útfelületeken egyaránt.

A Diablo Rosso II egy másik jellemzője az optimalizált mintázat, amely hatékony vízelvezetést tesz lehetővé, ezzel minimalizálva az aquaplaning kockázatát. Az egyedi mintázat emellett egyenletes kopást is biztosít, ami meghosszabbítja az abroncs élettartamát.

A Diablo Rosso II szerkezete kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy optimális visszajelzést nyújtson magas sebességnél és különböző vezetési körülmények között. Ez növeli a motoros biztonságérzetét és lehetővé teszi a motorkerékpár pontosabb irányítását.

Gumi árak és méretek Pirelli Diablo Rosso II gumiabroncs

Share