Posted on

A Michelin City Grip 2 robogó

A Michelin City Grip 2 robogó

A Michelin City Grip 2 robogó gumiabroncsot kifejezetten városi vezetéshez tervezték, hogy kiemelkedő teljesítményt és biztonságot nyújtson mindenféle útviszony mellett. A szilika-alapú gumikeveréknek köszönhetően a City Grip 2 kiváló tapadást biztosít nedves és csúszós felületeken, beleértve a fehér csíkokat is.

A Michelin City Grip 2 része a szélesebb City Grip termékcsaládnak, amelyet a nagy gyártók is választanak, mert alkalmas minden típusú robogóhoz, Piaggiótól Hondáig. Az innovatív gumikeverék és a mintázat kialakítása nemcsak hogy javítja a tapadást, de hosszabb élettartamot is biztosít, csökkentve a kopást és biztosítva a következetes vezetési minőséget a mindennapi használat során.

Ezen gumiabroncs választása a nagy gyártók által a minőség és megbízhatóság garanciája, így a Michelin City Grip 2 ideális választás a városi közlekedéshez, biztosítva a vezetőnek a biztonságot és kontrollt minden helyzetben.

Share
Posted on

A Metzeler Sportec M9 RR sport gumiabroncs

A Metzeler Sportec M9 RR sport gumiabroncs

A Metzeler Sportec M9 RR sport gumiabroncs továbbra is lenyűgözi azokat a vezetőket, akik sportos vezetési stílust keresnek minden körülmények között. A mindennapi városi dzsungeltől, ahol a pontosság és a manőverezhetőség kulcsfontosságú, a kanyargós országutakig, amelyek maximális tapadást és stabilitást igényelnek, egészen a kikapcsolódásra szánt hétvégi túrákig, ahol a kényelem és a teljesítmény kéz a kézben jár. Azok számára, akik szeretnék növelni vezetési örömüket és kihasználni járművük sportos tulajdonságait még nedves körülmények között is, az M9 RR az ideális választás.

Az M9 RR lenyűgöző nedves tapadása a gumiabroncs 100%-ban szilika tartalmú gumikeverékének köszönhető, amely kiváló teljesítményt biztosít nedves felületeken, csökkenti a féktávolságot és javítja a biztonságot. Ez, kombinálva a gumiabroncs fejlett mintázatának kialakításával, hatékony vízelvezetést biztosít, minimalizálva az akvaplaning kockázatát.

Share
Posted on

Dunlop Arrowmax GT 601 sport-túra

Dunlop Arrowmax GT 601 sport-túra

A Dunlop Arrowmax GT 601 sport-túra gumiabroncsa úgy lett megtervezve, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a motorosoknak mind az utakon, mind a versenypályákon. Az Arrowmax GT 601 egyensúlyt kínál a tapadás, a tartósság és a kényelem között, ami ideális választássá teszi hosszú túrákhoz és változatos vezetési körülményekhez.

Különleges gumiösszetételének (szilika keverék) köszönhetően az Arrowmax GT 601 kiváló tapadást biztosít mind nedves, mind száraz felületeken, míg a gumiabroncs szerkezete hozzájárul az egyenletes kopáshoz, ezáltal meghosszabbítva az abroncs élettartamát. A Dunlop Arrowmax GT 601 sport-túra gumiabroncs a modern motorosok igényes követelményeinek megfelelő innováció és minőség ötvözete.

Share
Posted on

Pirelli Night Dragon motorgumi

Pirelli night dragon abroncs

A Pirelli Night Dragon egy kifejezetten cruiser és custom motorkerékpárok számára fejlesztett abroncs, amely azokat a motorosokat célozza, akik maximális teljesítményt és tapadást keresnek, különösen az útfelület és a gumi közötti kontaktus tekintetében. Ez az abroncs a Pirelli hosszú távú tapasztalatát és innovációját ötvözi, hogy megfeleljen a nagy teljesítményű V-twin motorok igényeinek, melyek nagy nyomatékot generálnak az aszfalton, különösen induláskor és gyorsításkor.

A Pirelli Night Dragon kiemelkedik a nedves és száraz útfelületeken való kiváló tapadásával, ami lehetővé teszi a motorosok számára, hogy teljes bizalommal élvezhessék a vezetést minden körülmények között.

A speciálisan kifejlesztett gumiösszetétel és mintázat növeli a gumi és az útfelület közötti érintkezési felületet, ami javítja a gyorsítást és a fékezést, különösen a nagy teljesítményű cruiser motorkerékpároknál.

A Night Dragon abroncsokat úgy tervezték, hogy javítsák a vezetési komfortot és stabilitást, különösen hosszú távú utazások során, ahol a motorosok értékelni fogják a simább utazást és a jobb irányíthatóságot.

Annak ellenére, hogy a hangsúly a teljesítményen és tapadáson van, a Pirelli nem hanyagolta el az abroncs kopásállóságát sem, így a Night Dragon hosszabb élettartamot kínál, mint sok versenytársa.

A Pirelli Night Dragon tökéletes választás azok számára, akik dinamikus vezetési élményre vágynak cruiser vagy custom motorjaikkal, anélkül, hogy feláldoznák az abroncsok élettartamát vagy a mindennapi vezetési kényelmet. Ez az abroncs kiválóan ötvözi a Pirelli versenytechnológiáját a cruiser motorosok egyedi igényeivel, biztosítva, hogy a teljesítmény soha ne legyen kompromisszumok kérdése. Tekintse meg az árakat és a gumiméreteket Pirelli Night Dragon.

Share
Posted on

Michelin Pilot Road 4 SC abroncs

Michelin Pilot Road 4 SC gumik

A Michelin Pilot Road 4 SC egy magas teljesítményű motorkerékpár abroncs, amely különösen a skúterek számára lett tervezve, kiemelkedő nedves útfogással és hosszú élettartammal. Ez az abroncs a Michelin Pilot Road sorozatának része, ami híres a kiváló minőségű túraabroncsokról, amelyeket a kényelem, a tartósság és a teljesítmény jegyében fejlesztettek.

A Michelin szabadalmaztatott technológiája, mint például a szilikaalapú keverékek és a speciális mintázat, kiváló tapadást biztosít nedves körülmények között, csökkenti a csúszás kockázatát és rövidíti a féktávot.

A Michelin célja az volt, hogy egy olyan abroncsot hozzon létre, ami hosszú távon is megőrzi teljesítményét. Az abroncs kopásállósága és az egyenletes kopásprofil biztosítja, hogy a motorosok több kilométert tehessenek meg, mielőtt cserére lenne szükség.

A Pilot Road 4 SC abroncsokat úgy tervezték, hogy stabilak és kényelmesek legyenek nagy sebességnél és kanyarodáskor is, ami növeli a vezetési biztonságot és az élvezetet.

Ez az abroncs tökéletes választás azoknak a skúterezőknek, akik magas teljesítményű, biztonságos és hosszú élettartamú abroncsot keresnek városi használatra és hosszabb utakra egyaránt. A Michelin Pilot Road 4 SC képes megfelelni a modern, nagy teljesítményű skúterek magas követelményeinek, így azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség és teljesítmény terén, ez az abroncs kiváló választás.

Share
Posted on

Mitas Custom Force

abroncs Mitas custom force

A Mitas Custom Force egy viszonylag új hozzáadás a Mitas motorkerékpár-abroncsok családjához, amely kifejezetten az egyedi és cruiser motorkerékpárok számára lett tervezve. Ez az abroncs a Mitas által kínált technológiai innovációk és hosszú távú tapasztalatok eredménye, amelyek célja, hogy javítsák a vezetési élményt minden úttípuson és körülmények között.

Jellemzők és előnyök:

Kiváló Tapadás: A Custom Force abroncs kiemelkedő tapadást biztosít nedves és száraz útfelületeken egyaránt, köszönhetően az abroncsfejlesztés során alkalmazott speciális gumiösszetételnek.

Kényelem: A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak a vezetési kényelem növelésére, így az abroncs csökkenti a vibrációkat és a zajszintet, ami hosszabb utazások során is ideális választássá teszi.

Tartósság: A Mitas Custom Force hosszú élettartammal rendelkezik, ami gazdaságos választássá teszi azok számára, akik sokat utaznak cruiser vagy egyedi motorjaikkal.

Kiegyensúlyozott Teljesítmény: Az abroncsot úgy tervezték, hogy egyensúlyban tartsa a jó tapadást, a kényelmet és a tartósságot, így a motorosok biztosak lehetnek benne, hogy megbízható teljesítményt kapnak minden úton.

A Mitas Custom Force abroncs ideális választás azok számára, akik szeretik a hosszú utazásokat cruiser vagy egyedi motorjaikkal, és nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény, kényelem vagy tartósság terén. Azok a motorosok, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot és az értéket, valamint szeretnének minden körülmények között optimális teljesítményt nyújtani, számukra a Mitas Custom Force kínál megoldást.

Rim sizeTire sizeLoad Index/Speed IndexTL/TTFront/Rear
15170/80B1577HTL*REAR
16130/90B16 (MT90 B16)73HTL*REAR
16130/90-16 (MT90-16)67HTL*FRONT
16130/90B16 (MT90 B16)73HTL*FRONT
16150/80B16 (MV85 B16)77HTL*REAR
19100/90-19 (MM90-19)57HTL*FRONT
2180/90-21 (MH90-21)54HTL*FRONT
Share
Posted on

Bridgestone A41 motorkerékpár abroncs

Bridgestone A41 motorkerékpár abroncs

A Bridgestone A41 egy új generációs motorkerékpár abroncs, amelyet a kalandtúrázóknak és azoknak a motorosoknak terveztek, akik változatos útviszonyok között szeretnének vezetni. Ez az abroncs az A40-es modell továbbfejlesztett változata, mely még jobb nedves tapadást és kanyarodási stabilitást kínál, miközben megőrzi az elődmodellje által nyújtott kiváló kopásállóságot és egyenes vonalú stabilitást.

Az A41 abroncs jellemzői közé tartozik a fejlett gumiösszetétel, amely javítja a nedves útfelületeken való tapadást, valamint a speciálisan tervezett mintázat, amely csökkenti a vízfelületeken való csúszást és növeli az abroncs élettartamát. A Bridgestone úgy alakította ki ezt az abroncsot, hogy jobb kezelhetőséget biztosítson száraz és nedves körülmények között egyaránt, valamint hogy ellenálljon a magas sebességű kopásnak és deformációnak.

A Bridgestone A41 abroncs különböző méretben kapható, hogy megfeleljen a legtöbb kalandtúra motorkerékpár és nagy teljesítményű túramotor igényeinek.

Share
Posted on

Avon Cobra Chrome – Sok abroncsméret!

Avon Cobra Chrome - Sok abroncsméret!

Az Avon Cobra Chrome egy prémium kategóriás egyedi motorkerékpár abroncs, amely kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik a teljesítményt, stílust és tartósságot előnyben részesítik. Ez az abroncs a legújabb technológiákat ötvözi egy figyelemfelkeltő designnal, hogy páratlan vezetési élményt nyújtson.

Egy fejlett gumiösszetétellel és speciálisan kifejlesztett mintázattal rendelkezik, az Avon Cobra Chrome kivételes tapadást és stabilitást biztosít mind száraz, mind nedves útfelületeken. Az abroncs egyedi konstrukciója optimális erőátvitelt garantál, ami javítja az gyorsulást és pontos kormányozhatóságot tesz lehetővé.

Az Avon Cobra Chrome egyik kiemelkedő jellemzője a figyelemfelkeltő, egyedi motorkerékpárokhoz tervezett mintázata. Ez a gyakorlati és esztétikailag vonzó design kiemeli a motor egyéni stílusát és igazi látványosságot kínál az abroncsnak.

Ezenkívül a Cobra Chrome kiemelkedik rendkívüli tartósságával is. A speciális gumiösszetétel és az abroncs erős konstrukciója hosszú élettartamot biztosít még a legigényesebb vezetési körülmények között is. Ez az Avon Cobra Chrome-t költséghatékony választássá teszi a motorosok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény terén.

Minden gumiméret Avon Cobra Chrome

90 /90 21 54H TL
90 /90 21 54H TL
100 /90 19 57V TL
110 /90 19 62H TL
120 /70 21 68V TL
120 /70 19 ZR 60W TL
130 /80 17 B 65H TL
130 /70 18 R 63H TL
130 /70 18 B 69H TL
130 /90 16 B 73H TL
130 /60 19 B 61V TL
130 /70 18 R 63V TL
130 /60 21 B 63V TL
130 /70 18 R 63V TL
130 /60 23 R 65V TL
140 /90 15 76H TL
140 /75 17 R 67V TL
140 /90 16 B 77H TL
140 /70 18 B 73H TL
150 /90 15 B 80H TL
150 /80 16 71H TL –
150 /80 16 R 71V TL
150 /70 18 B 76V TL
150 /80 17 R 72V TL
150 /80 16 R 71V TL
150 /80 16 B 77V TL
160 /80 15 B 81H TL
160 /80 16 B 81H TL
160 /70 17 B 79V TL
170 /80 15 B 83H TL
170 /70 16 R 75H TL
180 /70 15 B 76H TL
180 /60 16 R 80H TL
180 /65 16 B 81H TL
180 /55 18 B 80H TL
180 /70 16 R 77V TL
180 /60 17 B 75V TL
180 /55 18 ZR 74W TL
190 /60 17 R 78V TL
200 /70 15 B 82H TL
200 /55 17 R 78V TL
200 /50 17 R 75H TL
200 /60 16 R 79V TL
200 /55 18 R 79V TL
230 /60 15 B 86H TL
240 /50 16 R 84V TL
240 /40 18 R 79V TL
250 /40 18 R 81V TL
260 /40 18 R 84V TL
280 /35 18 R 84V TL
300 /30 23 R 74V TL
300 /35 18 R 87V TL
330 /30 17 R 87V TL
MH90 21 56V TL(80/90-21)
MU85 16 B 77H TL
MT90B 16 74H TL
MT90B 16 74H TL
MT90B 16 B 74H TL TRIKE

Share
Posted on

Pirelli Diablo Rosso II – Népszerű gumiabroncs

Pirelli Diablo Rosso II gumiabroncs

A Pirelli Diablo Rosso II egy magas teljesítményű motorkerékpár abroncs, amelyet azoknak a motorosoknak terveztek, akik kiemelkedő teljesítményre és pontosságra vágynak. Ez az abroncs a Pirelli motorsportban szerzett széleskörű tapasztalatainak eredménye, és kiváló tapadást, kezelhetőséget és tartósságot kínál.

A Diablo Rosso II a forradalmi Bi-Compound technológiájával büszkélkedhet. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az abroncs közepén keményebb gumikeveréket használjanak a jobb tartósság érdekében egyenes szakaszokon, míg az oldalakon lágyabb keveréket a maximális tapadásért kanyarokban. Ezáltal a motoros kiváló tapadást élvezhet száraz és nedves útfelületeken egyaránt.

A Diablo Rosso II egy másik jellemzője az optimalizált mintázat, amely hatékony vízelvezetést tesz lehetővé, ezzel minimalizálva az aquaplaning kockázatát. Az egyedi mintázat emellett egyenletes kopást is biztosít, ami meghosszabbítja az abroncs élettartamát.

A Diablo Rosso II szerkezete kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy optimális visszajelzést nyújtson magas sebességnél és különböző vezetési körülmények között. Ez növeli a motoros biztonságérzetét és lehetővé teszi a motorkerékpár pontosabb irányítását.

Gumi árak és méretek Pirelli Diablo Rosso II gumiabroncs

Share
Posted on

Dunlop Sportmax Q-Lite gumiabroncs

A Dunlop Sportmax Q-Lite motorkerékpár abroncs a gyorsasági és sportmotorosok igényeit szem előtt tartva lett kifejlesztve, akik a legmagasabb teljesítményt és precizitást követelik meg a pályán és az utcán egyaránt. Ez az abroncs a Dunlop legújabb technológiáit és innovációit integrálja, biztosítva a kivételes tapadást, irányíthatóságot és válaszkészséget minden körülmények között.

Tekintse meg a gumiárakat és a gumiabroncs méreteket Dunlop Sportmax Q-Lite

A Sportmax Q-Lite különleges gumikeveréke és mintázata optimalizálja a nedves és száraz tapadást, miközben a kiváló kopásállóság hosszú élettartamot garantál. Az abroncs kialakítása kiemelten figyelembe veszi a vezetési élményt, lehetővé téve a motorosok számára, hogy teljes bizalommal hajtsák végre a legmerészebb manővereket is. A Dunlop Sportmax Q-Lite tökéletes választás azok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a teljesítmény terén.

Share