Vásárlási feltételek

Megrendelés – nagyon egyszerű

Általános szerződési feltételek

A telephelyünkön bankkártyával is fizethet, Paypal és banki átutalás. Bankkártya adatai magas védelmi szintű authentikációs titkosítási módszereket használó csatornákon keresztül jutnak el a Bankhoz, illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az általunk használt kódolás ( SSL – Secure Socket Layer).

Szállítás

Magyarországra általában 4-5 munkanapon belül szállítunk. A szállítást a DPD vagy GLS. Raktárunk található Németország.

Szállítás: 14 EUR ~ 4600 HUF 1-3 motorgumi
Szállítás: 28 EUR ~ 9200 HUF 4-6 motorgumi

Az áru visszaküldése

Ha a kiszállított terméket cégünk rossz méretben vagy mintában szállította le, azt saját költségünkön kicseréljük, ha a terméket a vevő nem használta illetve nem került felszerelésre. Ha az ügyfél rossz méretű illetve mintázatú gumiabroncsot rendelt, azt kiszállítást követő 14 napon belül visszaküldheti címünkre

* Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót.

* Kizárólag új termékeket kínálunk folyó gyártásból. Raktáron lévő két évnél idősebb termékeket DOT-termékként, a gyártási év megadásával jelölünk.

* Ha az abroncsot nem látod készleten, akkor is meg tudod rendelni. Ebben az esetben 1-2 munkanap szükséges, hogy nálunk legyen a kívánt terméked. Amennyiben a beszerzés több időt igényel, mindenképpen értesítünk és még akkor is el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e vagy ajánlunk neked más kedvező alternatívát.

Az eladó
Motorgumi.org
Székhely: Ylojarventie 356, 39310 Viljakkala Finland
EU közösségi adószám: FI23965729
Telefonszám: 00358447770506
Raktár: Németország

https://beartyres.com – az olcsó autógumik online eladási szakértője.

motorgumi-org

Share