Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Rendelés
Az online rendelés könnyű és akár szórakoztató is, mert nálunk kedvező árakon juthat magas minőségű termékekhez anélkül, hogy egy vagyonba kerülne. Egyszerűsítjük a gumiabroncsok vásárlását.

  1. Válassza ki a kívánt termékeket.
  2. Tegye be őket a kosárba.
  3. Folytatás a pénztárhoz.
  4. Fizessen a termékért: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard és Debit MasterCard kártyákkal, banki átutalással vagy Paypalon keresztül.

Fizetés
Az online fizetéseket Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard és Debit MasterCard fizetési kártyákkal lehet teljesíteni. A kártyás fizetéseket az SSL-biztonságú fizetési űrlapon keresztül lehet biztonságosan elvégezni. Cégünknek nincs hozzáférése a kártyatulajdonos adataihoz, és a kártyainformációk nem tárolódnak rendszerünkben. Online áruházunk az nemzetközi Verified by Visa és a MasterCard SecureCode hitelesítési szolgáltatásokat használja, amelyek ellenőrzik a kártyatulajdonos azonosságát. További információ: http://www.paytrail.com/en.

Banki átutalással. Utalja át az összeget a számlán szereplő bankszámlára. A befizetés megérkezése után kiszállítjuk a gumikat.

Paypal. A PayPal egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a fizetést, pénzküldést és a fizetés elfogadását anélkül, hogy pénzügyi adataidat feltárnád.

Szállítás

Magyarországra általában 4-5 munkanapon belül szállítunk. A szállítást a DPD vagy GLS futárszolgálatokon keresztül történik. Legfőbb raktárunk Németországban található.

Szállítás: 14 EUR ~ 5300 HUF 1-3 motorgumi
Szállítás: 28 EUR ~ 10600 HUF 4-6 motorgumi

Az áru visszaküldése

Webáruházunk minden termékére 14 napos visszaküldési jogot biztosít.

A visszaküldés hatékony feldolgozása érdekében kérjük, adjon meg nekünk a következő információkat:

  • Neve, címe és telefonszáma
  • A rendelés visszaigazolásának másolata

Kérjük, győződjön meg róla, hogy mielőtt megkezdené a visszaküldést, lépjen kapcsolatba velünk a zökkenőmentes folyamat érdekében. Email: info@mprenkaat.fi

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldéssel kapcsolatos összes költség a vásárlót terheli, kivéve azokat az eseteket, amikor a visszaküldés oka a mi hibánk.

Egyebek

Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA).

Kizárólag új termékeket kínálunk folyó gyártásból. Raktáron lévő két évnél idősebb termékeket DOT-termékként, a gyártási év megadásával jelölünk.

Az eladó
Motorgumi.org
Székhely: Ylojarventie 356, 39310 Viljakkala Finland
EU közösségi adószám: FI23965729
Telefonszám: 00358447770506
Email: info@mprenkaat.fi
Raktár: Németország
Működünk már 2011 óta
Privacy policy and cookies
Manage cookie settings

https://beartyres.com – az olcsó autógumik online eladási szakértője.


Share