Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Megrendelés – nagyon egyszerű- A telephelyünkön bankkártyával is fizethet, Paypal és banki átutalást is módunkban áll elfogadni. Bankkártya adatai magas védelmi szintű authentikációs titkosítási módszereket használó csatornákon keresztül jutnak el a Bankhoz, illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az általunk használt kódolás ( SSL – Secure Socket Layer). Az európai Paytrail fizetési rendszert használjuk.

Szállítás

Magyarországra általában 4-5 munkanapon belül szállítunk. A szállítást a DPD vagy GLS futárszolgálatokon keresztül történik. Legfőbb raktárunk Németországban található.

Szállítás: 14 EUR ~ 5300 HUF 1-3 motorgumi
Szállítás: 28 EUR ~ 10600 HUF 4-6 motorgumi

Az áru visszaküldése

Ha a kiszállított terméket cégünk rossz méretben vagy nem megfelelő mintával szállította le, azt természetesen saját költségünkön kicseréljük, ha azonban terméket a vevő nem használta illetve nem került felszerelésre. Ha az ügyfél rossz méretű illetve mintázatú gumiabroncsot rendelt, azt a kiszállítást követő 14 napon belül visszaküldheti címünkre.

* Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót.

* Kizárólag új termékeket kínálunk folyó gyártásból. Raktáron lévő két évnél idősebb termékeket DOT-termékként, a gyártási év megadásával jelölünk.

Az eladó
Motorgumi.org
Székhely: Ylojarventie 356, 39310 Viljakkala Finland
EU közösségi adószám: FI23965729
Telefonszám: 00358447770506
Raktár: Németország

https://beartyres.com – az olcsó autógumik online eladási szakértője.

motorgumi-org

Legfőbb raktárunk Németországban található

Motorgu
Share