Kapcsolat

Riekkoniemi / motorgumi.org
Székhely: Ylöjärventie 356, 39 310 Viljakkala
E-mail: info@mprenkaat.fi
Telefonszám: +358447770506
EU közösségi adószám: FI23965729 (működünk már 2011 óta)
Raktárunk Németországban található
Chat / támogatás (Nincsenek chatbotok itt, csak valódi emberek, online vagyunk, amikor csak tudunk)

  • Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA).
  • Kizárólag új termékeket kínálunk folyó gyártásból. Raktáron lévő két évnél idősebb termékeket DOT-termékként, a gyártási év megadásával jelölünk.

https://beartyres.com – az olcsó autógumik online eladási szakértője.


Riekkoniemi Oy – vállalat

Cégünk, a Riekkoniemi Oy, 2011 óta működik. Motoros gumikra specializálódtunk, és megbízható online szolgáltatást kínálunk. Raktárunk Németországban található, ami gyors és hatékony szállítást tesz lehetővé az egész Európában.

A Riekkoniemi Oy-t egy elkötelezett testvérpár vezeti, akik osztoznak a motorozás iránti szenvedélyben és a magas minőségű gumik iránti elkötelezettségben. Célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, valamint széles választékot kínáljunk olyan gumikból, amelyek különböző igényekhez és vezetési stílusokhoz alkalmasak.

Versenyképes áraink és széles termékválasztékunk a mi erősségeink. Az árainkat versenyképesekké szeretnénk tenni annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb értéket nyújthassuk. Célunk, hogy a gumivásárlást egyszerűvé és gondtalanná tegyük ügyfeleink számára.

Termékeinkről és szolgáltatásainkról további részleteket is találsz a Facebook oldalunkon. Kövessen minket, hogy ne maradjon le az újdonságokról és különleges ajánlatokról. Ha kérdései vagy észrevételei vannak, bátran ossza meg velünk a Facebook oldalunkon vagy küldjön nekünk üzenetet. Várjuk szeretettel a közösségünkben!

Motoros utazások, Európában

Share