Posted on

Mitas Monsum MC-20 M+S

Mitas Monsum MC-20

Készen állsz meghódítani a városi közlekedés kihívásait, függetlenül az út típusától vagy az időjárási körülményektől? Ne is keress tovább, mint a Mitas Monsum MC-20 rollerabroncsokat, melyeket azért terveztek, hogy kiemelkedjenek minden városi helyzetben. A Mitas Monsum MC-20 abroncsokat úgy tervezték, hogy megbirkózzanak a városi közlekedés változatos terepeivel, legyen szó sima aszfaltról, homokos utakról vagy éppen a legrosszabb időjárási viszonyokról. Egy speciális M+S mintázat és összetétel gondoskodik arról, hogy ezek az abroncsok hosszú élettartamot és optimális tapadást biztosítsanak különböző felületeken. Legyen szó esőről vagy napsütésről, ezekre az abroncsokra bátran számíthatsz.

Mitas Monsum MC-20 rollerabroncsok – A te végső városi társad. Árak és méretek: Mitas Monsum

Versenyzésre Kész Verziók: A sebesség démonok és versenyszeretők számára kínálunk különleges versenyzésre kész verziókat, amelyek a teljesítményt a következő szintre emelik. Uralkodj a versenypályán a Monsum MC-20 Versenyabroncsokkal.

MC-20 MONSUM a kiemelkedő teljesítményre és a kivételes tartósságra összpontosítva az ideális választás mindennapos használatra. Az MC-20 MONSUM különleges verziókban is elérhető nedves pályaversenyekhez, valamint kemény összetételű verzióban a tartósság érdekében.

Share